مدیر جهاد کشاورزی ساری خبرداد:
تولید 90 تن گوشت آماده طبخ بوقلموندر شهرستان ساری
30% تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و همچنین به کشور عراق صادر گردیده است.
طهمورث قاسم نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری طی گفتگوئی با اشاره به مطلب فوق گفت: شهرستان ساری در سال 91 با دارا بودن یک واحد پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت 3000 قطعه واقع در روستای ماچک پشت نسبت به تولید گوشت آماده به طبخ بوقلمون به میزان 90 تن اقدام نموده است، این میزان تولید طی دو مرحله جوجه ریزی در سال 91 حاصل شده که این فعالیت در راستای حمایت از تولید و به منظور تأمین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شده است.
به گزارش ایلنا از ساری،وی در ادامه گفت: 30% تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و همچنین به کشور عراق صادر گردیده است.
قاسم نژاد افزود: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، لذا کسانی که دارای رژیم غذائی کم چربی هستند، می توانند از آن استفاده کنند.
او با بیان اینکه: 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تأمین می کند،منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1، B3، 6B ، 12 Bو اسید آمینه تریپتوفان است. بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می کند، از سرطان جلوگیری می کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری در پایان گفت: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذائی با پروتئین بالا و چربی کم است. کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.