مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان:
بسته اجرایی گندم، آرد و نان در استان لرستان تدوین شد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان گفت: بسته اجرایی «گندم، آرد و نان» در قالب یک مجموعه کاملا کارشناسی و منطبق بر موازین و معیارهای استاندارد در بخش های فیزیکی، بهداشتی و خدماتی برای نخستین بار در این استان تهیه و تدوین شده است.
خرم آباد-ایلنا:مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان لرستان گفت: بسته اجرایی «گندم، آرد و نان» در قالب یک مجموعه کاملا کارشناسی و منطبق بر موازین و معیارهای استاندارد در بخش های فیزیکی، بهداشتی و خدماتی برای نخستینبار در این استان تهیه و تدوین شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آّباد، حجتاله بیرانوند،در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان لرستان افزود: این بسته اجرایی براساس طرح محوری استاندار لرستان مبنی بر ارتقای کمی و کیفی فعالیت خبازی ها و تهیه و عرضه نان مرغوب در سطح استان تهیه و به عنوان ملاک و مرجع کار واحدهای نانوایی و دستگاههای اجرایی و نظارتی مرتبط تدوین شده است.
وی با اشاره به استفاده از دیدگاههای علمی و کارشناسی متخصصان در حوزه های مختلف مربوط به تهیه آرد و نان برای تهیه این بسته کارشناسی، اظهار داشت: در این بسته ملاک و شاخص رتبه بندی واحدهای نانوایی برای اخذ مجوز و فعالیت به صورت دقیق و براساس آمار و ارقام قابل اندازهگیری و کمی مشخص شده است.
بیرانوند افزود: درهمین ارتباط نانوایی های استان درچهار رده عالی، خوب، متوسط و ضعیف تعریف شده اند که هرکدام باید دارای شرایط خاص و مشخصی باشند.
به گفته وی، برای نانوایی های رده عالی متراژ فضای ساختمان 80 مترمربع، خوب 60 مترمربع، متوسط 40 مرترمربع و کمتر از این فضا به عنوان واحد ضعیف تعیین شده است.
بیرانوند افزود: همچنین رعایت شاخص های استاندارد فیزیکی در ساخت واحد، رعایت معیارهای بهداشتی، قانونی، کارگری و خدماتی و بیمه ای از دیگر ملاک های رده بندی واحدهای نانوایی دراین بسته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان افزود: برهمین اساس مشوق ها و تنبیهات ویژهای برای واحدهای نانوایی طبق ردهبندی موردنظر تعیین شده که اعطا تسهیلات، سوخت و آرد مناسب، اصلاح شبکه سوخت و انرژی، بیمه کارگری و رفع مشکلات و کمبودها از جمله مشوق های موردنظر برای واحدهای عالی و خوب است.
بیرانوند گفت: همچنین تعیین مهلت برای رفع مشکلات، اخطار کتبی و شفاهی و در نهایت در صورت عدم رفه نواقص به پلمب و لغو پروانه کسب منجر خواهد شد.
به گفته وی، در این بسته تمامی وظایف و ماموریت های نهادهای مسوول و مرتبط دراین حوزه نیز کاملا مشخص و معین شده ضمن آنکه از این پس صدور مجوز فعالیت نانوایی نیز از طریق کمیته کارشناسی متشکل از افراد و نهادهای مسوول با همکاری اتحادیه خبازان خواهد بود.
بیرانوند با اشاره به اینکه این کار برای اولین بار در کشور انجام می شود، گفت: با عملیاتی شدن این بسته، مجموعه برای اجرا در کشور به دیگر استانها نیز ارسال خواهد شد.