خبرگزاری کار ایران

رضوانی در گفت و گو با ایلنا خبر داد:

رگولاتوری مانع کم فروشی‌های مخابرات شد/اقدام چهار شرکت مخابرات استانی در کم فروشی اینترنت

asdasd
کد خبر : ۳۳۳۴۶

شرکت مخابرات ایران، هیچ‌گاه سرویس ADSL با دانلود نامحدود واگذار نکرده است و این یک ادعای تبلیغاتی بیشتر نیست

شرکت مخابرات ایران، هیچ گاه سرویس اینترنت پرسرعت با حجم دانلود نامحدود واگذار نکرده است و این موضوع، یک ادعای تبلیغاتی بیشتر نیست.
حسن رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در ارتباط با اینترنت با حجم دانلود نامحدودی که گفته می‌شد، شرکت مخابرات ارائه می‌دهد، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران، هیچ‌گاه سرویس ADSL با دانلود نامحدود واگذار نکرده است و این یک ادعای تبلیغاتی بیشتر نیست، چرا که با توجه به رعایت نکردن قانون شرینگ یک به ده در مخابرات ایران اگر مشترکی با سرعت 512 K،  شبانه روز یعنی 24 ساعته هم به اینترنت وصل باشد حجمی بیشتر از 4 گیگ در ماه نمی‌تواند دانلود کند.
وی در خصوص مصوبات اخیر کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در جلسه شماره 152 که به بررسی‌های تعرفه خدمات اینترنت پر سرعت از طریق فناوری " ADSL "و بر اساس قیمت تمام شده این خدمات، نرخ های جدیدی را برای ارائه به کاربران مصوب کرده است، اظهار داشت: براساس تعرفه های جدیدی که برای حجم دانلود تعیین شده است کف تعرفه 60 درصد  خواهد بود.
وی ادامه داد: به این دلیل نگرانی‌ها از بابت دامپینگی که از سمت مخابرات صورت می گرفت کاسته شده است؛ چرا که از سوی شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت همواره بیان می شد که به دلیل نبودن کف تعرفه‌ها، مخابرات اقدام به دامپینگ می کند و فضای رقابتی را ناسالم کرده است.
وی ادامه داد: از این پس هزینه نگهداری براساس میزان سرعتی و حجم دانلودی که مشترک دریافت می کند محاسبه خواهد شد.
رضوانی در پاسخ به شبهاتی بابت دامپینگ مخابرات گفت: در حال بررسی های مجدد هستیم، اما فعلا تخلفی مشخص نشده است، اما در صورتی که دامپینگ مخابرات اثبات شود، با آن مقابله خواهیم کرد.
وی ادامه داد: نحوه محاسبه تعرفه‌های فعلی باعث خواهد شد که کیفیت اینترنت نیز با افزایش قابل توجهی مواجه شود، چرا که ارائه دهندگان این سرویس ناچار باید ضریب شرینگ یک به ده را رعایت کنند.
وی گفت: پیشتر دیده شده بود که مخابرات این ضریب شرینگ را رعایت نکرده و گاهی این ضریب به یک به پانزدهم می رسید و به عبارتی مخابرات، اقدام به کم فروشی می کرده است.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنین از اقدام چهار شرکت مخابرات استانی در کم فروشی اینترنت پر سرعت در استان‌های کشور خبر داد و گفت: در چهار استان کشور، میزان پهنای باند خریداری شده توسط شرکت مخابرات ایران، از شرکت ارتباطات زیرساخت پایین تر از میزان پهنای باندی بود که در این استان ها به مشترکان ADSL فروخته شده بود که برهمین اساس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، این عملکرد مخابرات را متوقف کرد تا این شرکت در این چهار استان پهنای باند لازم را از زیر ساخت تامین کرده و سپس به مردم واگذار کند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز