پخت 12 تن سمنو در خمینی شهر
مردم خمینی شهر به مناسبت دهه دوم صفر بیش از 12 تن سمنو را در 70 دیگ پختند و امروز آن را بین بیش از 20 هزار نفر از شهروندان تقسیم کردند.
مردم خمینی شهر به مناسبت دهه دوم صفر بیش از 12 تن سمنو را در 70 دیگ پختند و امروز آن را بین بیش از 20 هزار نفر از شهروندان تقسیم کردند.
به گزارش ایلنا به نقل از واحد مرکزی خبر، مردم محله ورنو سفادران خمینی شهر در این رسم کهن با قدمت بیش از 400سال همراه و همدل و با همان آداب و رسوم گذشتگان با چوب و هیزم و به نیت نذر پنج تن آل عبا و حضرت فاطمه زهرا (س) سمنو می پزند و در بین مردم توزیع می کنند.
این غذای مقوی تنها غذایی است که از آب و آرد تهیه می شود و در آن هیچ ماده افزودنی دیگر مانند نمک و شکر اضافه نمی شود.