خبرگزاری کار ایران

رهبر معظم انقلاب در دیدار دبیر کل سازمان ملل متحد:

تجهیز رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی خطر بزرگی برای منطقه است

ایران بر موضع «خاورمیانه عاری از سلاح اتمی» اصرار دارد/ شرط حل بحران سوریه جلوگیری از ارسال سلاح به گروههای بی مسئولیت است/تركیب سازمان ملل متحد معیوب است

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار آقای بان كی مون دبیركل سازمان ملل و هیأت همراه، با اشاره به سابقه تمدن و فرهنگ ایرانی خاطرنشان كردند: با توجه به جایگاه مهم و برتر ملت ایران در مسائل فرهنگی و تمدنی، جمهوری اسلامی ایران زمینه بسیار خوبی برای گسترش فرهنگ و تمدن انسانی برخاسته از اسلام دارد.

به گزارش ایلنا،رهبر معظم انقلاب در ادامه با اشاره به نگرانی های مشترك بشریت از جمله موضوع خلع سلاح اتمی، تأكید كردند: جمهوری اسلامی ایران بر موضع «خاورمیانه عاری از سلاح اتمی» اصرار دارد و سازمان ملل متحد باید درخصوص رفع نگرانی های موجود در زمینه سلاح اتمی، تلاش جدی انجام دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تجهیز رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی از جانب امریكا و برخی قدرتهای دیگر، خاطرنشان كردند: این موضوع، خطر بزرگی برای منطقه است و از سازمان ملل متحد انتظار است كه در این خصوص اقدامی انجام دهد.

ایشان افزودند: متأسفانه تركیب سازمان ملل متحد معیوب است و زورگوترین قدرتهای دنیا، كه دارای سلاح اتمی و سابقه استفاده از آن نیز هستند بر شورای امنیت مسلط شده اند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان دبیركل سازمان ملل درباره سوریه و درخواست از جمهوری اسلامی ایران برای كمك به حل این بحران، افزودند: مسئله سوریه، مسئله بسیار تلخی است كه نتیجه آن، قربانی شدن مردم بی گناه این كشور است.

رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: جمهوری اسلامی ایران براساس اعتقادات و آموزه های دینی خود، آماده هرگونه تلاش برای حل بحران سوریه است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اما حل بحران سوریه یك شرط طبیعی دارد كه عبارت است از جلوگیری از ارسال سلاح به گروههای بی مسئولیت داخل سوریه.

ایشان وضعیت كنونی سوریه را نتیجه ارسال سیل گونه سلاح از بیشتر مرزهای سوریه به داخل این كشور و برای گروههای مخالف،دانستند و افزودند: وجود سلاح در دست دولت سوریه طبیعی است زیرا دولت سوریه مانند هر دولتی، ارتش دارد.

رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: حقیقت تلخ در مورد سوریه این است كه مجموعه ای از دولتها، گروههای مخالف دولت سوریه را به جنگی نیابتی از طرف خودشان با دولت سوریه وادار كرده اند و این جنگ نیابتی، واقعیت امروز بحران سوریه است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: همین دولتهایی كه جنگ نیابتی را در سوریه به راه انداخته اند، مانع از اجرای طرح آقای كوفی عنان نیز شدند و نگذاشتند این طرح به نتیجه برسد.

ایشان افزودند: تا زمانیكه این نقشه بسیار خطرناك از طرف برخی دولتها، ‌در سوریه ادامه داشته باشد، وضعیت سوریه تغییری نخواهد كرد.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به صحبتهای دبیركل سازمان ملل متحد در مورد موضوع هسته ای ایران اشاره كردند و افزودند: امریكاییها اطلاع كامل دارند كه ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و فقط به دنبال بهانه جویی هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به همكاریهای وسیع ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی خاطرنشان كردند: آژانس براساس مقررات خود، موظف است از لحاظ علمی و فنی به جمهوری اسلامی ایران كمك كند، اما آژانس بین المللی انرژی اتمی، نه تنها این كار را نكرده بلكه دائماً كارشكنی می كند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اعتراف غربیها مبنی بر تلاش برای ایجاد خرابكاری اینترنتی و فنی از طریق برخی بدافزارها از جمله استاكس نت،‌افزودند: چرا آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص موضع گیری نكرد؟

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با اشاره به تهدید هسته ای ایران از جانب مقام درجه اول دولت امریكا، ‌به آقای بان كی مون گفتند: توقع این بود كه سازمان ملل سریعاً با این تهدید مقابله كند.

ایشان با تأكید مجدد درخصوص موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر «ممنوعیت ساخت و بكارگیری سلاح اتمی» افزودند: این موضع براساس اعتقادات دینی و نه برای خوش آمد امریكا و كشورهای غربی است.

رهبر انقلاب اسلامی سخنان خود را با یك اندرز خیرخواهانه به دبیركل سازمان ملل پایان دادند و گفتند: در مورد موضوع «خلع سلاح اتمی» ملاحظه هیچ قدرتی را نكنید و از فرصتی كه اكنون برای شما فراهم شده است، به درستی استفاده كنید.

در این دیدار آقای بان كی مون دبیركل سازمان ملل متحد ضمن تبریك ریاست ایران بر جنبش عدم تعهد، به نقش و جایگاه بسیار مهم و تأثیرگذار ایران در منطقه اشاره كرد و گفت: درخصوص سوریه من به عنوان دبیركل سازمان ملل از جمهوری اسلامی ایران درخواست می كنم كه با استفاده از نفوذ و قدرت خود،‌زمینه حل بحران سوریه را فراهم كند.

آقای بان كی مون افزود: ما معتقدیم كه باید ارسال سلاح به دولت سوریه و گروههای مخالف آن متوقف شود.

دبیركل سازمان ملل متحد همچنین با اظهار نگرانی از موضوع هسته ای ایران،‌خواستار همكاری بیشتر ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی و گروه 1 + 5 شد.

 

 

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز