خبرگزاری کار ایران

برای نخستین بار در کشور:

تولید و ارائه محصولات جدید در حوزه UPS‌های سه فاز

asdasd
کد خبر : ۲۳۳۴۹۷

تولید داخلی باید به لحاظ «کیفیت» برابر یا بر‌تر از نوع خارجی باشد و ثانیاً «قیمت تمام شده» کمتر یا مشابه محصول خارجی باشد لاجرم با عدم رعایت این دو موضوع، اساساً تولید هر محصولی صرفاً به منزله هدر رفتن نهاده‌ها و از بین رفتن ثروت ملی خوهد شد.

کیوان حسین‌زاده، گفت: با اخذ مجوز در حال مذاکره با دو کشور صاحب تکنولوژی هستیم تا از این طریق تولید و ارائه محصولات جدید در حوزه UPS‌های سه فاز، برای نخستین بار در کشور در جهت «انتقال فناوری» صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مدیر عامل شرکت آبان نیرو در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به رشد و توسعه فناوری اطلاعات به عنوان عنصر توانمند ساز در جهت توسعه پایدار اقتصادی کشور، استفاده از دستگاه‌های کنترل انرژی «یو پی اس» برای حفظ اطلاعات ارزشمند بعنوان زیرساخت سیستم‌های رایانه‌ای سازمان‌ها و دیتا سنتر‌ها از اهمیت بالایی در راستای افزایش بهره وری و جلوگیری از اتلاف هزینه برخوردار است.

حسین‌زاده با اشاره به نامگذاری سال ۹۳ با عنوان اقتصاد و فرهنگ از سوی رهبر معظم انقلاب و تاکید معظم اله مبنی بر تقویت روحیه جهادی در امر اقتصاد بیان داشت: در این راستا ضمن کمک به اشتغال زایی و کارآفرینی میان نخبگان و کار‌شناسان، بطور جدی بحث«انتقال فناوری» را پی گیری خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: اهداف اصلی جهت آغاز‌ تولید و «انتقال تکنولوژی» درخصوص پروژه یاد شده در سه سرفصل زیر تعریف می‌شود: ۱ - در کوتاه مدت «انتقال تکنولوژی» صرفاً سرمایه گذای محسوب می‌شود. ۲ - تولید با «انتقال تکنولوژی» به کشور موجب پر شدن خلاء موجود تکنیکی در حوزه UPS‌های سه فاز خواهد شد. ۳ - در شرایط فعلی کشور، ایجاد اشتغال برای نیروهای متخصص و کارآفرینی یک ارزش محسوب می‌شود.

حسین‌زاده یادآور شد: البته با راه اندازی هوشمندانه پروژه و کمک به اقتصاد پایدار، سودآوری مناسبی نیز برای شرکت آبان نیز خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تولید داخلی باید به لحاظ «کیفیت» برابر یا بر‌تر از نوع خارجی باشد و ثانیاً «قیمت تمام شده» کمتر یا مشابه محصول خارجی باشد لاجرم با عدم رعایت این دو موضوع، اساساً تولید هر محصولی صرفاً به منزله هدر رفتن نهاده‌ها و از بین رفتن ثروت ملی خوهد شد.

حسین‌زاده افزود: بنابراین برای برون رفت از این چالش، باید اجازه «تولید» و «انتقال تکنولوژی» به صنایعی داده شود که به افزایش تولید ناخالص ملی و توسعه ثروت ملی کمک کنند و نهایتاً توانایی صادرات داشته باشند، در غیر این صورت پنهان شدن «پشت شعار حمایت از تولید داخل» صرفاً هیچ کمکی در دراز مدت به کشور نخواهد کرد.

وی اظهار داشت: توجه وحمایت از تولید صحیح داخلی بسیار مهم است و این در حالی است که طی دهه اخیر، کشور همسایه ترکیه توانسته ضمن تولید و صادرات محصولات یاد شده، به میزان قابل توجهی از بازار منطقه و جهان را به خود اختصاص دهد و هم اکنون به ۶۳ کشور جهان UPS صادر می‌کند.

حسن‌زاده تصریح کرد: کشورمان سال هاست که به این فناوری نیاز دارد و امیدواریم با اجرای این پروژه، ایران به صورت توسعه یافته در جمع کشور‌های صاحب فناوری تولید UPS‌های سه فاز قرار گیرد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز