خبرگزاری کار ایران

برای نخستین بار در کشور:

کالیبراسیون حسگرهای موج نگار در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام می‌شود

asdasd
کد خبر : ۱۸۷۸۷۹

با اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت اولین آزمایشگاه کالیبراسیون حسگر موج نگار، توسط پژوهشکده علوم و فناوری زیردریایی دانشگاه صنعتی اصفهان، کالیبراسیون این نوع حسگرها برای نخستین باردر داخل کشور صورت می‌گیرد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر گفت: آزمایشگاه کالیبراسیون حسگر موج نگار بخشی از آزمایشگاه مشخصه‌های دریایی این پژوهشکده است که برای نخستین بار در کشور به کالیبراسیون این نوع حسگر می‌پردازد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، احمدرضا زمانی افزود: این آزمایشگاه هم اکنون بر اساس نظامنامه مدیریتی کیفیتی ایزو ۱۷۰۲۵ که الزامات و نیازمندی‌های آزمایشگاه‌های تست و کالیبراسیون تجهیزات را بیان می‌کند طراحی و پیاده سازی شده و توسط سازمان ملی استاندارد نیز تعیین صلاحیت شده است.

وی با اشاره به پیگیری‌ها و حمایت‌های مستمر اداره کل سواحل و بنادر سازمان بنادر ودریانوردی به منظور ایجاد زمینه‌های لازم جهت اخذ این مجوز تصریح کرد: اجرای این نظامنامه جهت آزمایشگاه‌های پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا سطح دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار در این دانشگاه به منزله یک اقدام مهم مدیریتی، زمینه ساز استاندارد سازی سایر خدمات آزمایشگاهی در سطح این دانشگاه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه آزمایشگاه کالیبراسیون حسگر موج نگار به منظور بهره گیری در پروژه طرح کلان ملی شبکه پایش و پیش بینی دریایی کشور ایجاد شده است، بیان کرد: سنسورهای موج نگار به منظور سنجش مشخصه‌های موج شامل ارتفاع، دوره تناوب موج و جهت امواج دریا در ایستگاه‌های مختلف دریایی کاربرد دارد.

زمانی اضافه کرد: پیش از این مرجعی به منظور کالیبراسیون حسگر‌های موج نگار در کشور وجود نداشت و کلیه فرآیند کالیبراسیون این نوع حسگر در خارج از کشور و توسط سازندگان آن‌ها انجام می‌شد که با تأسیس و تأیید این آزمایشگاه، این فرآیند از این پس در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام می‌شود.

وی دیگر بخش‌های آزمایشگاه مشخصه‌های دریایی این پژوهشکده را شامل آزمایشگاه‌های کالیبراسیون حسگردما، حسگر رطوبت و محفظه ایجاد شرایط محیطی و نیز آزمایشگاه‌های کالیبراسیون حسگر فشار هوا، حسگر سرعت باد و حسگر جهت باد عنوان کرد و افزود: تمهیدات لازم به منظور اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت سازمان استاندارد به منظور سایر تجهیزات آزمایشگاه مذکور نیز در حال انجام است.

طرح کلان «طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی شبکه ملی پایش و پیش بینی دریایی کشور» با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان بنادر و دریانوردی کشور و در راستای قطع وابستگی‌های خارجی و جایگزینی فناوری‌های بومی در حوزه مطالعات مهندسی سواحل و بنادر توسط پژوهشکده علوم و فناوری زیردریا دانشگاه صنعتی اصفهان در حال انجام است.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز