کد خبر: 205185 A

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید بیش از ۵ درصد برنج استان مازندران در این شهرستان خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید بیش از ۵ درصد برنج استان مازندران در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری، سلیمان حاتم نژاد اظهار داشت: شهرستان جویبار با بیش از نه هزار و ۳۳۳ هکتار از شالیزارها حدود ۵.۴ درصد سطح زیر کشت و ۶۱ هزار تن تولید شلتوک(در کشت اصلی)، بیش از ۵ درصد تولید برنج استان مازندران را به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سطح کشت گندم این شهرستان بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ هکتار با ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن تولید(رتبه پنجم در سطح کشت و تولید استان) می باشد، سطوح دانه های روغنی شهرستان جویبار(کلزا، سویا و کنجد) را حدود دو هزار و ۱۰۶ هکتار با تولید سه هزار و ۸۴۲ تن عنوان داشت و افزود: کشت علوفه شامل ذرت دانه و علوفه ای، شبدر برسیم، سورگوم و یونجه بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ هکتار می باشد(رتبه هفتم استان).

حاتم نژاد با بیان اینکه شبدر برسیم پس از برداشت برنج در شالیزارها صورت می گیرد تصریح نمود: سطح زیر کشت این محصول یک هزار هکتار با تولید ۲۵ هزار تن می باشد.

او در پایان از کشت سبزی و صیفی به صورت بهاره و پاییزه شامل محصولات گوجه فرنگی، خیار، هندوانه، خربزه، کدو، فلفل، بادمجان، لوبیا سبز، باقلا، سبزیجات برگی و ریشه ای و… در سطح بالغ بر یک هزار و ۱۸۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان با تولید بالغ بر ۱۹ هزار تن خبر داد.

استان مازندران برنج جهاد کشاورزی زمین سبزیجات فلفل کشاورزی گوجه فرنگی شهرستان تولید
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر