کد خبر: 327443 A

«سه واحد صنفی برتر که دارای شاخص های اصلی جشنواره تغذیه برتر باشند با نظر کمیته ارزیابی، نشان ایرانی تغذیه برتر می گیرند.»

به گزارش ایلنا به نقل از اتاق اصناف ایران ستاد خبری جشنواره تغذیه برتر، منصور بردبار مقدم رئیس کمیته ارزیابی جشنواره تغذیه برتر با اعلام این خبر گفت:« مهم ترین شاخصه در انتخاب واحد صنفی برتر، بکارگیری مواد اولیه سالمی است که در آن موادِ شیمیایی، غیربهداشتی ، میکروبی و قارچ وجود نداشته باشد.»

رئیس کمیته ارزیابی جشنواره تغذیه برتر، با اشاره به اثرات آلودگی های ثانویه بر مواد اولیه گفت:« علاوه بر انتخاب مواد اولیه سالم برای طبخ، مواد غذایی باید به درستی حمل شود تا آلودگی های ثانویه را به خود نگیرد و سلامت غذایی خود را هم از دست ندهد.»

منصور بردبار مقدم رعایت بهداشت از سوی کارکنانِ واحدهای صنفی غذایی را از دیگر ملاک ها و شاخص های انتخاب واحدی صنفی برتر ذکر کرد.

او در عین حال تصریح کرد:« این مسئله که یک واحد تولیدی و صنفی غذایی در میان اذهان عمومی صاحب برند و نام باشد و یا اینکه از منظر مکانی در بهترین نقطه شهر واقع شده باشد، اهمیتی ندارد بلکه باید شاخص های مورد نظر در فهرست ارزیابی را دارا باشند.»

نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی امسال با مشارکت اصناف مرتبط با حوزه غذا در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.

ایران تغذیه شاخص صنعت مواد غذایی
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر