کد خبر: 154840 A

رییس اتحادیه نانوایان سنگکی در گفتگو با ایلنا: / تکرار /

زمزمه‌هایی در مورد آزاد سازی نرخ آرد و گندم در سال جدید به گوش می‌رسد که این موضوع هم به نفع نانوایان و هم به نفع مردم است زیرا نان‌ها با کیفیت و مرغوبیت بیشتری تولید می‌شود و از سوءاستفاده در فروش آرد و گندم نیز جلوگیری خواهد شد.

رییس اتحادیه نانوایان سنگکی گفت: بهای نان سنگک پس از آزاد سازی‌ها به ۱۴۰۰ تومان می‌رسد.

محمد رضا نظر‌نژاد، رییس اتحادیه نانوایان سنگکی، در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه در حال حاضر نان‌های سنگک فاقد کیفیت و وزن استاندارد هستند، اظهار داشت: از ۳۱ خرداد ماه سال ۹۱ به صورت دستوری اعلام شد شانه‌های نان سنگک کوچک‌تر و با وزن ۴۱۰ گرم به جای ۵۰۰ گرم برای پخت در نظر گرفته شود و نان سنگک با نرخ ۶۰۰ تومان به مردم ارائه شود.

وی افزود: از زمانی که اندازه نان‌ها کوچک‌تر شد نارضایتی مردم بیشتر شد این در حالی است که هم اکنون نیز ما با زیان پخت می‌کنیم و نرخ واقعی نان سنگک ۴۱۰ گرمی باید ۸۰۰ تومان باشد.

نظر‌نژاد خاطر نشان کرد: زمزمه‌هایی در مورد آزاد سازی نرخ آرد و گندم در سال جدید به گوش می‌رسد که این موضوع هم به نفع نانوایان و هم به نفع مردم است زیرا نان‌ها با کیفیت و مرغوبیت بیشتری تولید می‌شود و از سوءاستفاده در فروش آرد و گندم نیز جلوگیری خواهد شد.

رییس اتحادیه نانوایان سنگکی با اشاره به نرخ آرد گفت: هم اکنون ۱۰۰ کیسه آرد را با نرخ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تهیه می‌کنیم که با آزاد سازی‌ها این نرخ به ۶ میلیون تومان می‌رسد و بهای نان سنگک نیز از ۶۰۰ تومان به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان خواهد رسید.

نان
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر