سرخط خبرها:
کد خبر: 243803 A

رییس اتاق اصناف کشور در گفتگوبا ایلنا:

درصددیم تا همه نانوایی‌ها کمتر از ۲ سال اینده طرح آزادپزی بهای نان را اجرایی کنند.

با اجرای بخش دوم طرح اصلاح نرخ نان و ارائه مجوز آزاد پزی به ۲۰ درصد نانوایی‌ها، گام بعدی دولت برای آزاد‌سازی‌ نرخ نان برداشته شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، طی هفته‌های گذشته بخش دوم طرح آزادسازی نرخ نان با ارائه مجوز آزاد پزی به ۲۰ درصد نانوایی‌ها ارائه شد در این طرح با خرید گندم و آرد به نرخ آزاد براساس درصد سبوس‌گیری، نرخ برخی انواع نان مانند سنگک به بیش از ۱۵۰۰تومان افزایش پیدا می‌کند.

براساس بخشی از مصوبه ۱۴آبان‌ماه امسال هیأت وزیران اعلام شده است، برای بهبود کیفیت نان و ایجاد رقابت سالم بین واحدهای نانوایی سنتی، آزادپز، فانتزی، نان صنعتی، حجیم و نیمه حجیم، حداقل ۲۰درصد از مجموع آرد مصارف نانوایی‌ها به‌صورت قیمت غیریارانه‌ای توزیع می‌شود و قیمت فروش نان این واحد‌ها نیز با هدف افزایش رقابت و ارتقای کیفیت، از شمول قیمت‌گذاری مستثنی است.

در این راستا، علی فاضلی رییس اتاق اصناف کشور در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: درصددیم تا همه نانوایی‌ها کمتر از ۲ سال اینده طرح آزادپزی بهای نان را اجرایی کنند.

وی تصریح کرد: البته این طرح به مرور انجام خواهد شد و در سراسر کشور اجرا می‌شود.

بر این اساس؛ مشخص نیست اقدام اخیر دولت تا چه حد منجر به بهبود کیفیت نان از طریق پرداخت هزینه تمام ‌شده این محصول از جیب مصرف‌کنندگان به‌ویژه اقشار کم درآمد خواهد شد و آیا در میزان مصرف نان نیز تاثیری خواهد داشت؟.

نان
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر