خبرگزاری کار ایران

حجت‌الاسلام روحانی در گفت وگوی ویژه خبری:

اشتغال با پول دادن به مردم حل نمی‌شود/مدیریت شهری تهران دارای اشکال است/ پرونده مسکن مهر در این دولت بسته می‌شود

asdasd
کد خبر : ۴۸۸۴۸۲

رییس جمهور با انتقاد از عملکرد مدیریت شهری در تهران گفت: بسیاری از مناطق تهران به دلیل اینکه مقررات شورای شهرسازی رعایت نشده‌اند، داری ساختمان‌های بلند هستند که جلوی آمدن بادها را بسته است و شهر از نفس کشیدن محروم شده است و شرایط زیست محیطی را نیز برهم زده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو با تبریک شب میلاد حضرت ولی عصر (عج)، امشب را شب عدالت و امید دانست و در پاسخ به این پرسش که علت حضورش در عرصه انتخابات چه بوده است؟ گفت: کشور ما در شرایطی است که نیازمند به مدیریت قوی برای خروج از شرایطی است که در طول سال‌های گذشته برای کشور ایجاد شده است. 

رئیس جمهور باید با همه گروه‌ها بتواند کار کند

او با بیان اینکه برای خروج از این شرایط، نیازمند این هستیم که فرد اولا جامعه و مشکلات آن را بداند و جهان را بشناسد و با تحرک دیپلماتیک آشنا باشد، اظهار داشت: او باید بتواند متخصصان را جذب و به کارآفرینان اعتماد دهد و سرمایه اجتماعی را ایجاد کند و با همه گروه‌ها بتواند کار کند تا با این شرایط نیاز کشور را برای تحرک سیاسی، اقصادی و اجتماعی ایجاد کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما گام اول را برداشتیم و امیدوارم با همراهی و همگامی مردم، گام‌های بعدی را برداریم. 

اشتغال با پول دادن به مردم حل نمی‌شود

روحانی با بیان اینکه بعضی‌ها فکر می‌کنند با دادن پول مسئله اشتغال حل می‌شود، تصریح کرد: اول باید مردم به آینده کشور اعتماد داشته باشند و در جامعه احساس امنیت کنند. اینطور نیست که فردی برای یک سال یا دو سال سرمایه‌گذاری کند. ممکن است سرمایه‌گذاری چندین سال طول بکشد.

پمپاژ کردن پول تجربه خود را در گذشته نشان داده است

او با بیان اینکه پمپاژ کردن پول در جامعه تجربه خود را در گذشته نشان داده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه در یک دوره‌ طولانی، کشور بدون اشتغال خالص بوده و میزان بیکاری با میزان‌های قبلی افزوده شده است. این مشکل در این سال‌ها به وجود آمده و جامعه ما با یک بیکاری بزرگ مواجه شده است. 

نیازمند تقویت بنگاه‌های کوچک و متوسط برای ایجاد اشتغال هستیم

رئیس دولت تدبیر و امید با اشاره به برنامه ششم توسعه ابراز داشت: در برنامه پنج ساله ششم، اشتغال ۹۹۵ هزار نفر در سال درصورتی که رشد ۸ درصد داشته باشیم، امکانپذیر است. اگر بتوانیم در طول برنامه، ۸ درصد رشد اقتصادی داشته باشیم، می‌توانیم آنچه در برنامه آمده است را عملی کرد اما ما برای اینکه اشتغال را افزایش دهیم نیاز به تقویت بنگاه‌های کوچک و متوسط داریم. 

به ۲۴ هزار بنگاه کوچک و متوسط کمک اقتصادی کردیم

روحانی افزود: در سال ۹۵ به ۲۴ هزار بنگاه کوچک و متوسط کمک اقتصادی کردیم و آنها فعال شدند. ادامه این کار می‌تواند بنگاه‌هایی که فعال نیستند را فعال کند.

اینترنت موجب شغل جدید برای جوانان شده است

او با بیان اینکه اینترنت موجب شغل جدید برای جوانان شده است، عنوان کرد: در سال ۹۵، ۱۰۰ هزار شغل در فناوری‌‌های نوین داشتیم. بنابراین فعالیت‌ بانک‌ها یکی از پایه‌های این کار است. البته ما برنامه‌های ویژه‌ای داریم از جمله برنامه کارورزی را که در سال گذشته آغاز کردیم و الان در حال اجرا است.

اجرای طرح کارورزی از برنامه‌های صد روزه‌ام است

رئیس جمهور در ادامه، به حمایت‌های دولت از بخش فنی‌ و حرفه‌ای اشاره کرد و یادآور شد: در طرح کارورزی که در حوزه فنی‌ و حرفه‌ای است، افراد چهار ماه آموزش می‌بینند و حداقل دستمزد به این‌ها پرداخت می‌شود و بعد در کارگاهایی که کارفرما مایل باشد، مشغول به کار می‌شوند. در سال اول، دولت هزینه را به کارگاه پرداخت می‌کند. این طرح تصویب شده و می‌تواند به عنوان اولین برنامه اجرایی دولت دوازدهم باشد. یکی از برنامه‌های صد روزه‌ام در دولت آتی فعال کردن همین طرح است.

روند رشد صادرات غیرنفتی باید ادامه یابد

روحانی با تاکید بر لزوم فراهم کردن تسهیلات لازم و ایجاد بازار فروش عنوان کرد: صادرات غیرنفتی سالانه ۲۵ درصد باید رشد داشته باشد و باید این روند را ادامه دهیم. اشتغال به مدیریت، سرمایه، فناوری‌های نوین، محیط کار و ... نیاز دارد. ما در گذشته تجربه ۶۵۰ هزار شغل را داشتیم و می‌توانیم این تعداد را به ۹۹۵ هزار شغل برسانیم. 

دولت یازدهم تحرک بسیار خوبی در زمینه گردشگری داشت

او با بیان اینکه بهترین روش برای اشتغال در بنگاه‌های کوچک و متوسط است، گفت: بنگاه‌های بزرگ نیازمند سرمایه زیاد است اما صنعت گردشگری می‌تواند اشتغال ایجاد کند. در دولت یازدهم تحرک بسیار خوبی در زمینه گردشگری داشتیم و تقریبا شهرهای گردشگرپذیر خارجی، هتل‌هایشان به مدت هفت ماه رزو بوده است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: گردشگری، اشتغال سریع و بدون هزینه را می‌تواند برای ما به وجود آورد. همچنین صادرات غیرنفتی می‌تواند برای ما بسیار مفید باشد. 

رفع مشکلات صندوق‌های بازنشستگی را دنبال کردیم

روحانی در پاسخ به این پرسش که برای حل مشکل بازنشستگان و صندوق‌های بازنشستگی چه راه‌حلی دارید؟ اظهار داشت: بحث بازنشستگی شامل دو موضوع می‌شود؛ اول صندوق‌های بازنشستگی است که باید متحول شود. یکی از مباحث بسیار مهم ما هم در برنامه پنج‌ساله و هم در برنامه دولت دوازدهم رفع مشکلات صندوق‌های بازنشستگی است. 

کاندیداها برنامه‌های خود را منتشر کنند

او با اشاره به تدوین برنامه‌های دولت دوازدهم از صداوسیما خواست آدرس اینترنتی آن را به مردم اعلام کند و تصریح کرد: از کاندیداها می‌خواهم برنامه خود را منتشر کنند تا مردم بتوانند از طریق برنامه‌های آنها تصمیم‌گیری کنند. ۷۰ درصد حقوق بازنشستگی را دولت پرداخت می‌کند. همچنین زود بازنشسته شدن کارمندان دولت به این صندوق لطمه زده است. دولت صددرصد هزینه صندوق نیروهای مسلح را پرداخت می‌کند و ما برنامه مفصلی برای اصلاح صندوق‌ها در نظر داریم.

بازنشستگان زندگی بسیار بدی قبل از دولت یازدهم داشتند

رییس دولت یازدهم با اشاره به معیشت بازنشستگان خاطرنشان کرد: بحث دیگر، زندگی بازنشستگان است که شرایط بسیار بدی را قبل از این دولت داشتند و حقوق آنها بسیار کمتر از تورم افزایش پیدا می‌کرد. ما در دولت یازدهم سالانه این افزایش حقوق را با افزایش تورم پیش بردیم وبه سوی همسان‌سازی پیش رفتیم.

روحانی اضافه کرد: در طرح سال ۹۶ حقوق بازنشستگان به بیش از یک میلیون تومان رسید و اکنون حداقل حقوق بازنشستگان یک میلیون و ۵۰ هزار تومان است که پرداخت می‌شود و معتقدیم باید قدم‌های بیشتری برداشته شود تا بازنشستگان بتوانند راحت‌تر زندگی کنند. 

دولت یازدهم قدم‌های خوبی برای روستاها برداشته است

او در پاسخ به سوالی درخصوص توسعه روستایی ابراز داشت: ۳۰ درصد جمعیت کشور ما روستایی است. در این دولت قدم‌های خوبی برای روستاها برداشته است و باید قدم‌های بیشتری هم برداشته شود.

رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه یکی از دلایل مهاجرات عدم وجود شرایط خوب در روستاها است، عنوان کرد: یکی از مبالغ ناشی از صرفه‌جویی در یارانه‌ها به روستاها تخصیص یافته است. آسفالت روستاها بیشتر شده است. به روستاهای بیشتر از ۱۰ خانوار برق‌رسانی شده است. تلفن به همه روستاها رسیده است و بخش بزرگی از روستاها به اینترنت متصل هستند و شغل اینترنتی به روستاها رسیده است.

بسیاری از روستاها از نعمت گاز برخودار شده‌اند

روحانی ادامه داد: روستاهای ما گردشگرپذیر می‌شوند که این مسئله موجب رونق روستاها خواهد شد. در بخش کشاورزی کار بزرگی شده است. خرید تضمینی گندم مانند یارانه است. گندم را کیلویی ۱۳۰۰ تومان خریداری می‌کنیم که دو برابر قیمت جهانی است. ما قبلا شش میلیون تن گندم وارد می‌کردیم ولی اینک سه میلیون تن گندم آماده صادرات است.

او با بیان اینکه امروز بسیاری از روستاها از نعمت گاز برخودار شده‌اند، گفت: از زمان تاسیس شرکت گاز تنها 14 هزار روستا گازرسانی شده بودند اما این دولت به تنهایی 9 هزار روستا را گازرسانی کرد. 

طرح دولت روحانی برای ایجاد شغل در مناطق مرزی 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به طرحی درخصوص مناطق مرزی و محروم اظهار داشت: طرحی که برای روستاها مخصوصا مناطق مرزی و محروم داریم، این است که هر روستایی برای سرمایه‌گذاری اگر یک سوم پول را خودش بیارید، ما دو سوم آن سرمایه را از طریق تسهیلات بانک‌ها و با بهره کم به او می‌دهیم. در این راستا یک و نیم میلیارد تسهیلات بودجه‌ این کار را به مجلس برای اشتغال روستایی داده‌ایم.

خانه‌های بهداشت در همه روستاها فعال هستند

روحانی یکی دیگر از خدمات دولت یازدهم را توسعه خدمات درمانی و گسترش بیمه‌های درمانی برشمرد و تصریح کرد: خانه‌های بهداشت در همه روستاها فعال هستند. در بسیاری از شهرهای کوچک پزشک متخصص حضور دارد و آمبولانس‌های هوایی هم فعال شده است. خرج مردم کم‌درآمد در زمینه درمان نسبتا مناسب است. همه مردم تحت پوشش درمان قرار گرفته‌اند. همه روستاییان تحت پوشش آموزش هستند.

او با بیان اینکه قدم‌های برداشته شده باید ادامه یابد تا روستاها و روستاییان زندگی بهتری داشته باشند و نیازمند مهاجرت نداشته باشند، خاطرنشان کرد: حتی روستاها با پدیده مهاجرت معکوس باید روبه‌رو باشند یعنی افرادی که از روستاها به مناطق حاشیه شهری رفته‌اند مجددا به روستاهای خود بازگردند.

۹۰۰ هزار واحد مسکن مهر تکمیل شده است

رییس دولت یازدهم در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌هایش برای خروج مسکن از رکود نیز ابراز داشت: ما در همه بخش‌ها به جز در بخش مسکن در سال ۹۵ رشد خوبی داشته‌ایم. در بخش مسکن، علیرغم همه مشکلات مسکن مهر، ۹۰۰ هزار واحد مسکن مهر تکمیل شده است. ۱۰۰ هزار واحد هم خریداری ندارد که در مناطق بد و نامناسب ساخته شده‌ بودند. 

با مسکن مهر مردم را از شهرها بیرون کرده‌ایم

روحانی با بیان اینکه در این دولت پرونده مسکن مهر تمام و بسته می‌شود، عنوان کرد: مسکن مهر دارای امکانات برق، آب، جاده و مدرسه و... نبود که این کمبودها در دولت یازدهم برطرف شده است. در مسئله مسکن، یک قدم مهم ما بحث بافت‌های فرسوده است. ما با مسکن مهر مردم را از شهرها بیرون کرده‌ایم. باید بافت فرسوده عوض شود و با نوسازی آن، هم در بخش مسکن رونق ایجاد می‌شود و هم زندگی مردم بهتر خواهد شد.

تسهیلات خانه‌اولی باید افزایش یابد

او اضافه کرد: مسئله دوم، دادن تسهیلات برای خانه اولی‌ها است که می‌خواهند مشغول زندگی شوند. برای زوجین ۱۶۰ میلیون تسهیلات ارزان قیمت زیر ۱۰ درصد سود، پرداخت می‌شود. این تسهیلات هم باید ادامه یابد و هم بیشتر شود. این تسهیلات به ۲۰۰ میلیون تومان باید افزایش یابد.

باید به صادرات مصالح ساختمانی بپردازیم

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید در مسکن روستایی قدم‌های لازم باید برداشته شود، یادآور شد: استحکام ساختمان‌های غیر مستحکم باید بیشتر شود. باید به صادرات مصالح ساختمانی بپردازیم. بخشی از این رکود در بخش مسکن شامل بخش‌های مربوط به مصالح است. می‌توان با صادرات این مصالح این رکود را جبران کرد.

شهرداری تهران شرایط زیست محیطی را برهم زده است

روحانی با اشاره به وجود خانه‌های خالی بیان کرد: متاسفانه در تهران ۶۰۰ هزار واحد خالی داریم که نشان می‌دهد مدیریت شهری تهران دارای اشکال بوده و کاری کرده است که ۱۰۰ میلیارد دلار پول ما در مسکن خوابیده باشد. بسیاری از مناطق تهران به دلیل اینکه مقررات شورای شهرسازی رعایت نشده‌اند، داری ساختمان‌های بلند هستند که جلوی آمدن بادها را بسته است و شهر از نفس کشیدن محروم شده است و شرایط زیست محیطی را نیز برهم زده‌اند.

در دولت یازدهم، سه هزار شرکت دانش‌بنیان تاسیس شده است

او در پاسخ به این سوال که در دولت احتمالی شما چگونه میان درون‌زا بودن و برون‌نگری در اقتصاد پیوند برقرار می‌کنید؟ گفت: در مسئله درون‌زا بودن، باید از همه امکانات و سرمایه داخلی استفاده شود و حتی باید سرمایه خارجی جذب شود و تکنولوژی‌مان را افزایش دهیم. در این دولت سه هزار شرکت دانش‌بنیان تاسیس شده و درآمد آنها ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

بازگشت نخبگان تحصیل‌کرده آغاز شده است

رییس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه مهاجرات معکوس درمسئله فرار مغزها آغاز شده و بازگشت نخبگان تحصیل‌کرده آغاز شده است، اظهار داشت: بیش از ۳۰۰، ۴۰۰ نفر از افراد تحصیلات کرده به کشور بازگشته‌اند. وقتی فناوری می‌آوریم و نیروی کار تحصیل‌کرده به کشور بازمی‌گردد و سرمایه خارجی می‌آوریم، می‌توان برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در کشور از آنها استفاده کرد.

بازار گردشگری‌ را در سال‌های گذشته تحویل ترکیه دادیم

روحانی ادامه داد: در برون‌نگری باید شرایطی فراهم کرد تا آنچه تولید می‌کنیم، آن را بتوانیم صادر کنیم. ما در سال‌های گذشته، بازار گردشگری‌مان را تحویل ترکیه دادیم. در مسئله گاز و منابع مشترک، آن را به قطر تحویل دادیم. در زمینه حمل و نقل آن را به کشورهای همسایه دادیم. در همه این زمینه‌ها باید شرایط برگردد. ایران باید گردشگر هم داخلی و هم خارجی را جذب و از منابع مشترک استفاده کند.

ایران می‌تواند مرکز حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، آبی و هوایی باشد

او با بیان اینکه ایران می‌تواند مرکز حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، آبی و هوایی باشد، تصریح کرد: در زمینه حمل و نقل ریلی، قدم‌های خوبی برداشته شده است. هفته گذشته همدان به شبکه راه آهن سراسری وصل شد. در ماه‌های آینده نیز پنج استان به راه‌آهن سراسری وصل می‌شوند.

با دنیا، باید یک رابطه و دیپلماسی پایداری داشته باشیم

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در با بیان اینکه با دنیا، باید یک رابطه و دیپلماسی پایداری داشته باشیم، خاطرنشان کرد: برای داشتن بازار صادراتی، باید دنیا به ما اعتماد داشته باشد. ما در منطقه و خارج از منطقه می‌توانیم بازار را به دست آوریم و این کار آغاز شده است. به طور مثال، برای اولین بار یک خودرو روز را با همکاری یک کشور پیشرفته تولید می‌کنیم و ۳۰ درصد آن تولید را صادرات می‌کنیم.

برون‌نگری یعنی دیپلماسی پایدار با دنیا 

روحانی با بیان اینکه برون‌نگری یعنی دیپلماسی پایدار با دنیا ابراز داشت: ما نیازهای قراردادهای بین‌المللی هستیم که این کار شروع شده است. برای اولین با اوراسیا در حال کار کردن هستیم تا بازار صادراتی و منطقه آزاد در آنجار داشته باشیم. برای اولین بار تحرک اقتصادی با کشورهای شمال ایران و همچنین شرق و غرب کشور ایجاد شده است. با دیپلماسی پایدار می‌توان برون‌نگر باشیم و محصول‌مان را به دنیا صادر کنیم.

برای خروج از تحریم اول مدیریت را تغییر دادیم

او در پاسخ به این سوال که مشکلات اقتصادی کشور تا چه اندازه ناشی از تحریم‌ها و تا چه اندازه ناشی از سومدیریت بوده است؟ بیان کرد: هر دو. برای خروج از تحریم اول مدیریت را تغییر دادیم. ما چگونه توانستیم به توافقی برسیم؟ چون دنیا در زمان تحریم دید، توانستیم تورم را مهار کنیم. ما در زمان تحریم رکود را شکستیم. وقتی دنیا دید در شرایط تحریم، هم رشد اقتصادی داشته‌ایم و هم تورم را کنترل کردیم و هم قیمت نفت به یک چهارم رسید ولی کشور روی پای خود ایستاد.

ایران تنها کشوری بود که با کاهش قیمت نفت ایستادگی کرد

رییس دولت یازدهم با اشاره به مسئله کاهش قیمت نفت یادآور شد: با کاهش قیمت نفت فکر می‌کردند ما در توافق هسته‌ای کوتاه می‌آییم ولی تنها کشوری بودیم که ایستادگی کرد، ایران بود. همه کشورها به صندوق‌های خود پناه آوردند. حتی عربستان نیز به صندوق‌های ذخیره خود رجوع کرد ولی ما بدون برداشت از صندوق‌های ذخیره روی پای خود ایستادیم.

مدیریت داخلی می‌تواند مانع از تحریم مجدد شود

روحانی افزود: طرف خارجی وقتی دید ما در مدیریت داخلی موفق هستیم، تسلیم شد. مهمترین مسئله، مدیریت داخلی است که هم می‌تواند تحریم را بشکند و هم می‌تواند مانع تحریم مجدد شود. وقتی بازاری بتوانیم تصرف کنیم این به معنای آن است که تحریم شکسته خورده است و این مسئله در سایه وحدت و همدلی و همراهی همه قوا است.

رشد کشور در سال ۹۳ تا ۹۵ مثبت بوده است

او در پاسخ به این سوال که آیا وجود رکود تورمی را در اقتصاد کشور قبول دارید؟ در صورت پاسخ مثبت، برنامه شما برای خروج از این وضعیت چیست؟ عنوان کرد: این سوال سال ۹۲ است که فکر می‌کنم از آن موقع جای مانده است. ما در سال ۹۲ شاهد رکود تورمی بودیم و من اولین رئیس جمهوری بودم که در ماه‌های اولیه از آن استفاده می‌کردم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: رکود تورمی به معنای آن است که در یک کشور تورم بالا و رشد اقتصادی هم منفی باشد. اگر چند فصل رشد کشور منفی شد، یعنی رکود ولی اگر دو فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت بود، رکود معنی ندارد. رشد کشور در سال ۹۳ تا ۹۵ مثبت بوده است. در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات شاهد رشد هستیم و تنها در بخش مسکن از رکود خارج نشده‌ایم.

هیچ نامزدی از کاهش تورم حرف نمی‌زند

روحانی با بیان اینکه خوشبختانه مسئله تورم تقریبا حل شده است و هیچ نامزدی از حل مسئله تورم در کشور حرف نمی‌زند، گفت: در سال ۹۲، تورم ۴۵ درصد بود ولی امسال این تورم، تک رقمی شده و به رشد قابل قبولی رسیده‌ایم و این روند را باید ادامه بدهیم. البته تا رسیدن به رونق اقتصادی فاصله داریم و باید کارهای بیشتری انجام شود.

رشد نقدینگی را مهار کردیم

او در پاسخ به سوالی در رابطه با میزان فعلی نقدینگی در کشور و راهکارهای کاهش آن اظهار داشت: نقدینگی در کشور یک میلیون و ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است. رشد این نقدینگی باید کمتر شود. رشد آن در این دولت ۲۵ درصد است ولی در دولت قبل ۲۸ درصد بود و ما توانستیم آن رشد را مهار کنیم. ما تلاش کردیم در مسئله نقدینگی، پایه پولی را مهار کنیم. 

عامل اصلی تورم استفاده از پول بانک مرکزی در سال‌های گذشته بود

رییس دولت یازدهم با بیان اینکه عامل اصلی تورم استفاده از پول بانک مرکزی در سال‌های گذشته بود، تصریح کرد: ۴۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی قرض گرفته شد و همان مسئله تورم بالا در کشور را ایجاد کرد. نقدینگی در کشور نباید افسارگسیخته باشد و به سمت ارز و تورم نرود.

روحانی ادامه داد: ما تورم در کشور را مهار کردیم. امروز هم باید تلاش کنیم نقدینگی بیشتر در کشور مهار شود که این مسئله با انضباط بیشتر ممکن است.

دانشگاه باید به تولید متصل شود تا وارد بازار شویم

او در پاسخ به این سوال که ما در کشورمان در برخی از علوم مانند نانو و هسته‌ای سرآمد هستیم ولی در تبدیل این علم در تجاری کردن آن، مشکل داریم، چه برنامه‌ای برای کم کردن این شکاف دارید؟ خاطرنشان کرد: در این دولت با فعال کردن شرکت‌‌های دانش‌بنیان تلاش شده تا این مسئله جبران شود. دانشگاه باید به تولید متصل شود تا وارد بازار شویم.

وعده‌های نشدنی به معنای فریب و گول زدن مردم است

رئیس دولت تدبیر و امید خطاب به مردم ابراز داشت: امروز ما نباید گرفتار شعار نشویم و فکر نکنیم بدون ذکر مبنع به مردم وعده‌ای بدهیم که ناصحیح است که داد نمایندگان و رئیس مجلس را درآورد. وعده‌هایی که با اسناد بالادستی و قانون سازوگار نیست. این وعده‌های نشدنی به معنای فریب و گول زدن مردم است.

مفاسد اقتصادی می‌تواند تولید ما را کم کند

روحانی درخصوص مفاسد هم بیان کرد: مفاسد اقتصادی می‌تواند تولید ما را کم کند و راه مبارزه با آن، شفاف‌سازی است و به همین خاطر باید دولت الکترونیک را باید تشکیل دهیم.

ایران فقط یک هفته آینده نیست

او در پایان تاکید کرد: ما هرچه به دست آوریم در سایه همدلی و آرامش بوده است. کشور ما فقط یک هفته آینده نیست و برای قرن‌ها باقی می‌ماند و باید این همدلی و آرامش در کشور حفظ شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز