کد خبر: 156490 A

در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.

ایلنا: معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، توصیه‌هایی را به هم وطنان ارائه داد.

به گزارش ایلنا، سید رضا غلامی تاکید کرد: مواد غذایی پخته شده در سفر باید در کمتر از دو ساعت مصرف شود.

وی افزود: به هنگام استفاده از غذا‌های کنسرو شده باید به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، مجوزهای قانونی وزارت بهداشت درج شده بر روی قوطی توجه کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار متذکر شد: از قرار دادن بطری‌های پلاستیکی آب در فریزر و جایخی به منظور یخ زدن و استفاده از آن در طول سفر، به دلیل انتقال مولکول‌های تشکیل دهنده بطری به درون آب خودداری کنید.

وی بر ضرورت استفاده از آب‌های آشامیدنی سالم تاکید کرد و گفت: در صورت عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، می‌توان آب چشمه سالم یا آب شیرهایی که اطمینان در سالم و بهداشتی بودن آن نیست را قبل از استفاده جوشاند و بعد مصرف کرد.

غلامی همچنین متذکر شد: نباید از آب بطری که در داخل اتومبیل به مدت چند روز مانده است برای آشامیدن استفاده کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار به عدم استفاده از ظروف پلیمری برای سرو مواد غذایی و آشامیدنی گرم و داغ تاکید کرد و گفت: می‌توان برای مواد غذایی و آشامیدنی گرم و داغ نیز از ظروف غیر پلیمری مانند ظروف آلومینیومی و ظروف یکبار مصرف نشاسته‌ای استفاده کرد.

وی در ادامه از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.

تهیه و توزیع مواد سلامت مسافران نوروزی معاون مواد غذایی وزارت بهداشت آب آشامیدنی بهداشتی توصیه
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر