کد خبر: 462676 A

محصول او به چنان محبوبیتی دست یافت که کمپانی غول پیکر تولید تنقلات “بوردن” در آمریکا در سال ۱۹۶۵ کارخانه سازنده “چیز دودلز” موری یوهایی را از وی خریداری کرد.

پفک نمکی عمدتاً با طعم پنیر در بازار عرضه می‌شود. بلغور ذرت و آب در داخل دستگاهی به نام اکسترودر پف کرده و پس از عبور ازخشک کن روی آن با مخلوطی از روغن گیاهی، پودر پنیر ویا سایر طعم دهنده‌های مناسب، رنگ مجاز خوراکی و نمک پوشش داده می‌شود.

”چیز دودلز” در اواخر دهه ۱۹۶۰ به ایران آمد. در اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی با شکوفایی انفجارآمیز اقتصاد ایران که سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی را تشویق به سرمایه‌گذاری در کشور کرده بود تولید "چیز دودلز” نیز به خیل عظیم محصولات تولیدی کارخانه‌های تازه تاسیس در ایران اضافه و نام "پفک نمکی” از سوی شرکت "مینو” بر روی آن نهاده شد.

موری یوهایی خالق "چیز دودلز” یا پفک نمکی در روز ۲۷ ژوئیه سال ۲۰۱۰ بدنبال ابتلا به بیماری سرطان در سن ۹۰ سالگی در منزل مجلل خود واقع در لانگ آیلند نیویورک درگذشت.

منبع: تجارت امروز

برنامه غذایی پفک
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر