کد خبر: 380660 A

ایلنا: در این خبر تصاویری از چندش آورترین غذاها در سراسر جهان را مشاهده می کنید.

به گزارش ایلنا، اولین مطلبی  که از غذاهای عجیب و چندش‌آور به ذهنتان می‌رسد، خوردن حشراتی است که از تابه حال دیده‌اید. اما  در بعضی از کشور‌ها، چیزی که به عنوان غذا خورده می‌شود، برای مردم سایر کشور‌ها غیر قابل تصور است. برای شناختن فرهنگ یک کشور، چه چیزی بهتر از شناختن عادت‌های غذایی عجیب و غریب آنهااست،  حتما باورتان نخواهد شد که این غذا ، قابل خوردن باشند مگر اینکه خودتان آن غذا را امتحان‌ کنید.

 تخم‌ مرغ‌های صد ساله در چین

چینی‌ها تمام مدت، تخم‌مرغ‌های صد ساله می‌خورند. اما واقعا صد سال نمانده‌اند. فقط ظاهرشان جوری است که این‌طور به نظرمی رسد. همهم ما میدانیم باید غذاهای مانده رادور بریزیم ، اما در چین، چنین چیزی، مثل یک گنج محسوب می‌شود. این تخم‌مرغ‌ها، چند ماهی نگه‌داشته می‌شوند و درونشان سیاه، سبز و قهوه‌ای است.

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

عنکبوت‌های طرد سرخ شده در کلمبیا

در کلمبیا، عنکبوت‌های طرد، منبعی غنی‌ از پروتئین هستند. هم طرد هستند و هم آن‌قدر خوشمزه که نباید از دستش بدهید. بهترین رستوران‌های کلمبیا در طول هفته، صدها بشقاب عنکبوت سرخ شده سرو می‌کنند. 

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

 

کرم حشره از استرالیا

استرالیایی ها این کرم‌ها را یا خام خام می‌خورند یا می‌گذارند تا کمی در خاکستر داغ، پخته شود.

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

 

شیوکارای ژاپنی
 
 این غذا معمولا از ماهی مرکب و دیگر جانوران آبزی درست می‌شود. بعد داخل سس می‌گذارند ، حسابی جا بیافتد.
غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

اختاپوس تازه ی کره‌ای

 ساناکجی یک غذای درست شده از اختاپوس تازه است به این صورت که اختاپوس را تکه تکه می‌کنند و زمانی که هنوز دارد دست و پاهایش را تکان می‌دهد، آن را سرو می‌کنند. 

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

خاویارِ حشره‌ای مکزیکی

خاویار حشره‌ای را که بانام اسکامول ، لارو‌های مورچه‌ی مورد نیاز برای این غذا از ریشه‌های آگاوه‌ آبی در زمان درو به دست می‌آیند. این گیاه قبل‌تر برای ساختن تکیلا استفاده می‌شد.

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

پنیر بازار سیاه ایتالیایی

 پنیر سازان ایتالیایی، پنیر پکورینو را بیرون در هوای آزاد نگه می‌دارند تا مگس‌های پنیر بخصوصی بیایند و با آرامش تمام روی آن بنشینند و تخم ریزی کنند. لارو‌ها از پنیر تغذیه می‌کنند و در فرایند تخمیر آن، نقش پر رنگی را برعهده دارند. قبل‌تر، این پنیر را فقط در بازار سیاه می‌شد پیدا کرد اما حالا به عنوان یک پنیر سنتی، با تعداد بالا تهیه و تولید می‌شود.

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

ترشیده و فاسد در سوئد

قوطی‌های سورسترومینگ را در سوئد می‌توانید از مغازه‌ها بخرید. محتوی این قوطی‌ها، شاه ماهی ترش و فاسد است که آن قدر بد بو است که معمولا آن را در هوای آزاد می‌خورند تا از بوی آن در امان بمانند.

 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

خاویار شرق

از لانه‌ی بادخورک برای درست کردن یک سوپ خوشمزه استفاده می‌شده است که معمولا به آن «خاویار شرق» گفته می‌شده است. 

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

لوتفکس با طعم قلیاب

این غذا که به سختی و با حوصله باید پخته شود، از ماهی روغن و قلیاب تشکیل شده است. اول ماهی را چند روزی در قلیاب فرو می‌کنند و بعد به مدت یک هفته آن را در وانی از آب سرد می‌اندازند تا زهر زدایی شود. این غذا، غذایی سنتی است و واقعا هم وایکینگ‌ها قرن‌ها پیش، از آن می‌خوردند.

غذا های چندش آور  اما محبوب آن کشور درسراسرجهان +تصاویر

 

 

چندش آورترین غذاها
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر