کد خبر: 379019 A

ایلنا: یکی از خوردنی‌های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.

به گزارش ایلنا، یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.
 
از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.
 
در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر 50 سانتی متر که در داریون شیراز آماده شده است!

4653212_592

4653211_926

زولبیا
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر