کد خبر: 211621 A

به منظور افزایش اسیدیته گوشت؛

لاشه‌های استحصالی در کشتارگاه قبل از عرضه، ۲۴ ساعت در سردخانه صفر تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس در سطح شهر توزیع خواهند شد.

رئییس اداره دامپزشکی شهرستان بندر ماهشهر از راه‌اندازی سردخانه بالای صفر کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بندر امام خمینی، عبدالله محمدحسنی گفت: بعد از این به منظور افزایش اسیدیته گوشت که موجب جلوگیری از انتقال بعضی از بیماریهای مهم و خطرناک مشترک بین انسان و دام نظیر بیماری تب کریمه کنگو می‌شود، لاشه‌های استحصالی در کشتارگاه قبل از عرضه، ۲۴ ساعت در سردخانه صفر تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری و سپس در سطح شهر توزیع خواهند شد.

محمدحسنی افزود: پس از دو سال پیگیری توسط اداره دامپزشکی و با حمایت و همکاری فرمانداری شهرستان و شورای شهر بندر ماهشهر و با تلاش شهرداری، این گام اساسی در تأمین بهداشت و سلامت شهروندان به اجرا در آمد.

شهرستان ماهشهر
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر