کد خبر: 576796 A

در حال حاضر برای 46 کشور،شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا،استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از 6 ماه نیازی به ویزا نیست.

به گزارش ایلنا، گرفتن ویزای کانادا مانند اخذ ویزای هر کشور دیگری نیازمند گذر از مراحل خاص خود میباشد که در اینجا کارشناسان تخصصی مرکز ویزای کانادا با تجربه چندین ساله در خصوص دریافت انواع ویزای کانادا توضیحاتی مفید و کاربردی در این زمینه ارائه مینمایند، شما میتوانید پس از مطالعه این مطلب در صورت داشتن سوالاتی در این زمینه به وبسایت کاملا تخصصی ویزای کانادا مراجعه و از طریق تماس با مشاوران و کارشناسان ما به پاسخ خود رسیده و گامی بلند در مسیر گرفتن ویزای کانادا بردارید.

برای بازدید از کانادا باید گذرنامه معتبری با حداقل شش ماه اعتبار داشته باشید.برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) که چیزی شبیه به برگه معافیت از ویزای SA's ESTA است دارید.برای بازدید از کشورهایی که نیاز به ویزا دارند باید پیش  از ورود به خاک کانادا برای درخواست ویزا اقدام گردد.

بازدیدکنندگان برخی کشورها برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند برای بازدید از کشورهای معاف از ویزا(به استثای ایالات متحده) نیاز به خرید یک مجوز سفر الکترونیک (eTA, $7) دارند.این کار باید پیش از سفر انجام گیرد البته به صورت آنلاین نیز می توان فرم را تکمیل نمود. این کار معمولا چند دقیقه زمان می برد.

در حال حاضر برای 46 کشور،شامل بیشتر اعضای اتحادیه اروپا،استرالیا و نیوزلند برای بازدید از این کشور بیش از 6 ماه نیازی به ویزا نیست.

در صورتی که شما قصد تحصیل یا کار در کانادا را دارید ویزای جداگانه ای برای کلیه ملیت ها نیاز است.

برای تمدید ویزا باید حداقل یک ماه پیش از انقضای ویزای فعلی خود اقدام نمایید.

موسسه تخصصی ویزای کانادا تمامی امور مربوط به گرفتن ویزای کانادا، از وقت سفارت و پیکاپ پاسپورت کانادا تا اخذ ویزای توریستی و مولتی 5 ساله کانادا همراه با دعوتنامه معتبر و رسمی از این کشور را با به کارگیری تجربه ای چندین ساله در این امور و ارائه مشاوره رایگان برای متقاضیان محترم، توسط کارشناسان مجرب به انجام میرساند.

02

انواع ویزای کانادا

قبل از شروع هر کاری در مسیر اخذ ویزای کانادا باید خود را برای درخواست وقت سفارت کانادا آماده سازید و اولین قدم در این مسیر تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه به افسر پرونده ویزای کانادا و نیز امور انگشت نگاری میباشد.

لازم به ذکر است در تمامی مراحل اعم از مصاحبه سفارت کانادا و انگشت نگاری حضور شخص مسافر الزامیست و هر جا به غیر از این را اعلام کرد باید به گفته و عملکردشان شک کنید.

انواع ویزای کانادا در 3 نوع انجام میشود:

Single -ویزای یک بار ورود یا

Multiple-مولتی پل یا چند بار ورود

Supervise-ویزای 5 ساله یا سوپر ویزا

نکته مهم: داشتن یک یا دو ویزای شینگن برای دریافت ویزای کانادا الزامیست و نیز ویزاهای درجه یک مانند ویزای ژاپن و امریکا در پاسپورت شما کمک بزرگی برای اخذ ویزای کانادا میباشد.

وقت سفارت کانادا

03

لازمه اخذ ویزای کانادا مانند همه کشورها تعیین وقت سفارت کانادا میباشد که این مهم هم در مرجع ویزای کانادا در سریع ترین زمان توسط کارشناسان مربوطه انجام میگیرد.

مهم: نکته قابل توجه در انجام امور مربوط به وقت سفارت کانادا که باید بدانید این است که برای اتمام درخواست ویزا و ثبت آن در سفارت کانادا انگشت نگاری الزامیست.

در حالتی که متقاضی وقت سفارت کانادا, درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب واک در آنکارا، استانبول یا ابوظبی دبی مراجعه کند در غیر اینصورت هزینه اون سوخت و درخواستش باطل خواهد شد.

در صورتی که فرد بخواهد حضوری وقت سفارت کانادا  ثبت نام کند هنگام ثبت نام و تحویل مدارک انگشت نگاری انجام می شود.

توجه: تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام وقت سفارت کانادا تکمیل نشده و درخواست ویزای او تحت بررسی قرار نمی گیرد.

مدارک ویزای کانادا

04

در اینجا به مدارک ویزای کانادا اشاره میکنیم تا قبل از هر چیز بدانید برای اقدام در راه دریافت ویزای کانادا چه موارد و مدارکی مورد نیاز است:

1. کپی تمام صفحات پاسپورت که مهر یا ویزا دارند (از سال 2004)

تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (application form)2.

3. ترجمه شناسنامه

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (family information)4.

5. یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

6. ارائه ی ترجمه سند ملکی

7. رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

8. دعوتنامه (اختیاری)

9. ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند)

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا(Supervisa)10.

11. ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود)

12.ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود.

افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم باشد. (دارنده PR یا مقیم کانادا)13.

 معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

14. پاسپورت: بسیاری از بازدیدکنندگان بین المللی برای ورود به کانادا نیاز به پاسپورت دارند. در مرزهای دریایی و زمینی شهروندان امریکایی می توانند از گواهینامه ،کارت اقامت دایم و یا کارت نکسوز استفاده نمایند.

منبع: http://xn----ymcbaa1cq7nna78g5kc.com/ - .comویزای-کانادا

کشورهای معاف از ویزا ویزای کانادا وقت سفارت پیکاپ پاسپورت کانادا انواع ویزای کانادا سوپر ویزا اخذ ویزای کانادا
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر