کد خبر: 85236 A

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند:

سالانه صد تن پنیر سنتی بهداشتی در روستای کوه کمر شهرستان مرند تولید می‌شود.

ایلنا: مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند گفت: کارخانه تولید پنیر سنتی بهداشتی، در زمینی به مساحت هزار متر مربع و توان تولید صد تن پنیر سنتی بهداشتی در سال با مشارکت جهاد کشاورزی مرند و بخش خصوصی راه اندازی و زمینه اشتغال مولد و دائم ۹ نفر به طور مستقیم و ۱۲ نفر به طور غیر مستقیم را فراهم ساخته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا جلال رحیم‌زاده در گفتگو با خبرنگاران افزود: محل اجرای این طرح روستای کوه کمر بوده که روستاهای زنجیره، دارانداش، خانه سر، زنوزق و قرمزی قشلاق را تحت پوشش قرار خواهد داد و شیر تولیدی در این روستا‌ها به محل کارخانه منتقل و در آنجا به پنیر بهداشتی تبدیل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از سرمایه اجرای طرح از طریق وام پرداختی از محل اعتبارات فنی اعتباری تامین و با هزینه کرد سرمایه یک میلیارد و۵۰۰ میلیون ریالی راه اندازی شده است.

مدیر جهادکشاورزی مرند، با اشاره به اینکه ‌در بسیاری از کشور‌ها، متخصصان صنایع غذایی سعی دارند با حفظ اصالت محصولات سنتی، با استفاده از مبانی علمی محصولات سنتی منطقه را به طریقه بهینه وبهداشتی تولید و به نسل بعد عرضه کنند ادامه داد: این کار نوعی سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و حتی جذب گردشگر می‌باشد و حفظ اصالت محصولات سنتی منطقه بر مبنای علوم جدید، از اولویت‌های کاری این مدیریت محسوب می‌شود.

رحیم‌زاده همچنین از افزایش سطح همکاری‌های مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی و معاونت بهداشت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای اجرای برنامه ساماندهی محصول پنیر سنتی برای افزایش سطح تولید و کیفیت آن خبرداد وگفت: این مدیریت در نظر دارد به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح با ساماندهی کارگاه‌های کوچک تولید پنیر سنتی و تبدیل آن‌ها به واحدهای بهداشتی وایجاد آزمایشگاه کنترل کیفیت دراین واحد‌ها، ترویج و آموزش‌های لازم را از طریق برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی به تولیدکنندگان منتقل تا با توجه به معروفیت ومرغوبیت محصولات لبنی این شهرستان، امکان تولید انبوه، کیفی و با قابلیت عرضه مستمردربازارهای داخلی و خارج ازکشور را فراهم نماید.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر