سرخط خبرها:
کد خبر: 48910 A

در این جشنواره ۳۵۰ نفر از دانش آموزان، معلمان و اولیاء با همکاری هنرستان‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی نواحی پنجگانه تبریز شرکت نموده‌اند.

ایلنا- تبریز: با ارایه بیش از ۱۵۰نوع غذای ایرانی توسط مربیان و دانش آموزان کانون‌های فرهنگی، تربیتی نواحی پنجگانه تبریز جشنواره غذای ایرانی برگزار شد

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی هدف از برگزاری این جشنواره را توجه به منویات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و معرفی آداب و سنت‌های تغذیه بومی و محلی و حمایت از سرمایه و کار ایرانی با استفاده از تولیدات داخلی تربیت افراد در راستای اشتغال زائی عنوان کرد و گفت: تهیه و تدوین اصول تغذیه در اسلام و معرفی سیره و سنت ائمه اطهار (ع) پیرامون تغذیه به دانش آموزان و تغییر نگرش دانش آموزان نسبت به حفظ حرمت نان و جلب مشارکت اولیاء در پخت غذاهای ایرانی را نیز از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می‌رود.

فیروز رضایی اضافه نمود در این جشنواره ۳۵۰ نفر از دانش آموزان، معلمان و اولیاء با همکاری هنرستان‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی نواحی پنجگانه تبریز شرکت نموده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۵۰نوع غذای ایرانی در این جشنواره تهیه و یا پخت شده است گفت: توسط هیئت داوران ۲۵ نوع غذا یعنی از هر ناحیه ۵ نوع بعنوان غذای بر‌تر انتخاب شد.

گفتنی است طبق اعلام نظر داوران غذاهای نمونه هرناحیه به شرح ذیل است:

ناحیه۱: خورشت فسنجان... سعیده نیکزاد

ناحیه۲: کانون نصر... دلمه برگ... مهسا جوان

ناحیه۳: علامه طباطبائی... آش قره قورت

ناحیه۴: دبیرستان میثاق... پیش غذای مرغ

ناحیه۵: هنرستان شهید اکرامی... ماهی شکم پر... محمداوغلی

 

 

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر