کد خبر: 75810 A

استاندار مازندران خبرداد:

بیش از 80 درصد تولید دام در مازندران به شكل سنتی اداره می شود./ 44 كارخانه تولید محصولات فراورده‌های شیری در استان با ظرفیت اسمی 5020 تن وجود دارد كه از این تعداد تنها 24 واحد فعال است.

ایلنا: استاندار مازندران در كارگروه تخصصی امنیت و سلامت غذایی استان بر اجرای طرح ساماندهی شیر به منظور بهبود و ارتقای كیفیت محصولات لبنی تاكید كرد.
به گزارش ایلنا از ساری، سید علی اكبر طاهایی، استاندار مازندران، در جلسه كارگروه تخصصی امنیت و سلامت غذایی استان با اشاره به اشتغال بیش از یكصد هزار نفر در صنعت دام استان تصریح كرد: بیش از 80 درصد تولید دام در مازندران بشكل سنتی اداره می شود.
طاهایی گفت: 90 درصد بهره برداران دام در استان مالك تنها ده راس دام هستند.
وی از تولید 599 تن شیر در طول سال در استان خبر داد و تصریح كرد: مازندران 5/5 درصد تولید شیر كشور را در اختیار دارد.
استاندار مازندران با اشاره به اینكه در حال حاضر تنها از 30 درصد ظرفیت كارخانجات لبنی استان استفاده می شود، افزود: 44 كارخانه تولید محصولات فراورده‌های شیری در استان با ظرفیت اسمی 5020 تن وجود دارد كه از این تعداد تنها 24 واحد فعال است.
طاهایی خواستار رتبه بندی جمع آوری و توزیع شیر در استان شد و گفت: روزانه 496 تن شیر در شهرهای استان از طریق 77 سكو جمع آوری می شود.

 

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر