سرخط خبرها:
کد خبر: 66758 A

مدیر جهاد کشاورزی ساری خبرداد:

30% تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و ‏همچنین به کشور عراق صادر گردیده است.

طهمورث قاسم نژاد مدیر جهاد کشاورزی ‏شهرستان ساری طی گفتگوئی با اشاره به مطلب فوق گفت: شهرستان ساری در سال 91 با دارا بودن یک واحد ‏پرورش بوقلمون صنعتی به ظرفیت 3000 قطعه واقع در روستای ماچک پشت نسبت به تولید گوشت آماده به ‏طبخ بوقلمون به میزان 90 تن اقدام نموده است، این میزان تولید طی دو مرحله جوجه ریزی در سال 91 حاصل ‏شده که این فعالیت در راستای حمایت از تولید و به منظور تأمین گوشت مورد نیاز شهروندان انجام شده است.

به گزارش ایلنا از ساری،وی در ادامه گفت: 30% تولید گوشت بوقلمون در شهرستان توزیع و مابقی به خارج از شهرستان و استان و ‏همچنین به کشور عراق صادر گردیده است.

قاسم نژاد افزود: گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی ‏چربی کمی دارد که معادل 1 گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، لذا کسانی که دارای رژیم غذائی کم چربی ‏هستند، می توانند از آن استفاده کنند.

او با بیان اینکه: 150 گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک ‏مورد نیاز روزانه را تأمین می کند،منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های ‏B‏1،‎ B‏3، 6‏B ‎، ‏‏12‏‎ Bو اسید آمینه تریپتوفان است. بوقلمون کلسترول بد خون را کاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می ‏کند، از سرطان جلوگیری می کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می ‏کند.‏

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری  در پایان گفت: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذائی با پروتئین بالا و چربی کم است. ‏کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.‏

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر