کد خبر: 90183 A

مصرف منظم آن تأثیر چشم گیری هم روی سلامت و هم روی ظاهر فرد می گذارد.

مصرف منظم آن تأثیر چشم گیری هم روی سلامت و هم روی ظاهر فرد می گذارد.

به گزارش ایلنا به نقل از افکارنیوز، انگور میوه ای بسیار مغذی و سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات مفید دیگر است. هر یک پیمانه انگور (حدود ۹۰ گرم) حاوی ۱۶ گرم پروتئین، ۱۴۵ گرم قند، ۰.۹ گرم فیبر غذایی، ۰.۳ گرم چربی و ۶۲ کالری است.

خواص:

فروسیانید موجود در دانه های انگور از بروز پیری زودرس پیشگیری می کند.

مصرف منظم آن تأثیر چشم گیری هم روی سلامت و هم روی ظاهر فرد می گذارد.

کاهش دهنده کلسترول خون است.

پوست و دانه های انگور قرمز حاوی ترکیبی است که در کاهش رشد تومور به ویژه تومور سینه موثر است.

برطرف کننده یبوست است.

کلیه ها را تمیز می کند.

ویتامین K و E موجود در آن مانع از لخته شدن خون می شود.

ویتامین B موجود در آن میزان سوخت و ساز بدن را کنترل می کند.

با افزودن میزان رطوبت در ریه، مشکل آسم را کاهش می دهد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر