خبرگزاری کار ایران

رئیس شبکه هپاتیت ایران اعلام کرد:

ایران به جمع کشورهای عضو سازمان جهانی هپاتیت پیوست

asdasd
کد خبر : ۴۷۰۶۵۲

سازمان جهانی هپاتیت (WHA)، شبکه هپاتیت ایران را به عنوان نماینده رسمی کشور ایران در این سازمان انتخاب کرد و به این ترتیب ایران به جمع کشورهای عضو این سازمان پیوست.

به گزارش ایلنا، سید موید علویان، رئیس شبکه هپاتیت ایران روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با اعلام رسمی سازمان جهانی هیاتیت در تاریخ 15 مارس 2017 (25 اسفند 1395)، شبکه هپاتیت ایران به عنوان نماینده رسمی کشور ایران، در این سازمان انتخاب شد.

وی گفت: بر این اساس، فعالیت های شبکه هپاتیت ایران، که با همکاری سایر مراکز علمی و تحقیقاتی کشور انجام شده است، از سوی این سازمان به رسمیت شناخته شد. همچنین «حقِ رأی» در تصمیم گیری های آینده این سازمان نیز به ایران داده شد، بنابراین در تمام جلسات این نهاد، از شبکه هپاتیت ایران نیز برای حضور در جلسات و شرکت در تصمیم گیری های کلان، دعوت می شود.

علویان افزود: ایران در سال های اخیر، فعالیت های گسترده درمانی، آموزشی و پژوهشی در راستای کنترل بیماری هپاتیت انجام داده است. این فعالیت ها، که با همکاری نهادهای علمی و تحقیقاتی کشورمان انجام شد، به کاهش چشمگیر بار بیماری های هپاتیت B و C منجر شده است.

به گفته وی در سال 2016 میلادی که برای اولین بار شعار جهانی «بدون هپاتیت» مطرح شد، شبکه هپاتیت ایران توانست همگام با بقیه نقاط جهان، فعالیت های خود را در راستای کنترل این بیماری افزایش دهد. این افزایش فعالیت ها و مطرح شدن در سطوح بین المللی، باعث شد تا ایران بتواند به جمع کشورهای عضو سازمان جهانی هپاتیت بپیوند.

رئیس شبکه هپاتیت ایران گفت: برگزاری کنگره هپاتیت در سطح بین المللی، برگزاری سمینارها و کنفرانس های استانی، مداخلات آموزشی برای افزایش آگاهی جمعیت عمومی، کمپین های اطلاع رسانی هپاتیت و استفاده از کمک دانشجویان و نیروهای جوان جامعه، همکاری شرکت های دارویی، همکاری آزمایشگاه‌ها و مداخله سازمان های مردم نهاد در این موفقیت موثر بوده است.

علویان افزود: پیوستنِ ایران به این نهاد، مسئولیت ما را در کنترل بیماری هپاتیت، چندین برابر می کند. بنابراین لازم است همه نهادهای کشور، برای رسیدن به هدف ریشه کنی هپاتیت های ویروسی تا سال 1410 همراهی کنند.

سازمان جهانی هپاتیت( World Hepatitis Alliance) یک سازمان مردم نهاد است، که ارتباطی کاملا رسمی با سازمان بهداشت جهانی( WHO) دارد.

رسالت اصلی این سازمان انجام اقداماتی در سراسر جهان درجهت کنترل بیماری هپاتیت است. اعضای این را نهادهایی با فعالیت های مشابه در کشورهای مختلف، تشکیل می دهند.

اعضای این سازمان براساس «حق رأی» به دو گروه دارا و بدون این حق، تقسیم می‌شوند، که به شبکه هپاتیت ایران در همین ابتدای ورود، حق رأی داده شده است. بنابراین، در برنامه ریزی های کلان انجام فعالیت های این سازمان در سطح جهان، شبکه هپاتیت ایران حق رأی و اظهار نظر دارد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز