خبرگزاری کار ایران

درخواست آفریقای جنوبی از دیوان بین‌المللی دادگستری برای اقدام‌های جدید علیه اسرائیل

asdasd
کد خبر : ۱۴۷۹۲۱۷

دیوان بین‌المللی دادگستری طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آفریقای جنوبی درخواستی فوری برای اقدام‌های اضافی علیه رژیم صهیونیستی در این نهاد ارائه کرده است.

به گزارش ایلنا، دیوان بین‌المللی دادگستری طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آفریقای جنوبی یک درخواست فوری برای اقدام‌های اضافی علیه رژیم صهیونیستی در این نهاد ارائه کرده است.

در این بیانیه با اشاره به درخواست آفریقای جنوبی آمده است: «وضعیت ناشی از حمله اسرائیل به رفح و خطر شدید آن برای تجهیزات بشردوستانه و خدمات اولیه به غزه، برای بقای سیستم پزشکی فلسطین و برای بقای فلسطینیان در غزه، نه تنها تشدید وضعیت جاری است، بلکه حقایق جدیدی را نشان می‌دهد که صدمات جبران‌ناپذیری به حقوق مردم فلسطین در غزه وارد می‌کند».

دیوان بین المللی دادگستری در تاریخ ۲۸ مارس نیز به دلیل قحطی در غزه، اقدام‌های موقت اضافی علیه اسرائیل صادر کرده بود. 

 

این نهاد به اسرائیل دستور داده بود تا اقدام‌هایی از جمله باز کردن گذرگاه‌های زمینی بیشتر برای ورود غذا، آب، سوخت و سایر منابع به غزه برای رفع کمبودهای فلج‌کننده در این منطقه را در دستور کار خود قرار دهد.

دیوان بین‌المللی دادگستری در همین راستا دو اقدام جدید موقت را در پرونده‌ای که توسط آفریقای جنوبی مطرح شده بود، صادر کرده و عملیات نظامی اسرائیل در غزه را نسل‌کشی خوانده است.  

این در حالی است که اسرائیل از دادگاه خواسته بود تا دستورات جدیدی صادر نکند.

دیوان بین‌المللی دادگستری در حکم الزام‌آور خود، به اسرائیل دستور داد که «بدون تأخیر» اقدام‌هایی را انجام دهد تا اطمینان حاصل شود که «تأمین خدمات اولیه و کمک‌های بشردوستانه ضروری فوری از جمله غذا، آب، سوخت و تجهیزات پزشکی توسط همه افراد ذی‌ربط بدون مانع» انجام شود.

دفتر ریاست‌جمهوری آفریقای جنوبی طی بیانیه‌ای از دستورات جدید دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص جنگ اسرائیل علیه غزه استقبال کرده و اعلام کرد که شرایط در حال تغییر در این منطقه آسیب‌دیده، نیازمند راهبردهای جدید است.

در این بیانیه آمده است: «این واقعیت که از دست رفتن جان فلسطینی‌ها صرفاً ناشی از بمباران و حملات زمینی نیست، بلکه به دلیل بیماری و گرسنگی نیز هست، نشان‌دهنده نیاز به حمایت از حق زندگی این گروه است».

در ادامه تأکید شده است: «موثرترین راه برای حفظ این حق از طریق پیشگیری است. اقدام‌های دادگاه شامل مسئولیت‌های خاصی برای جلوگیری از نسل‌کشی است».

دفتر ریاست‌جمهوری آفریقای جنوبی همچنین اعلام کرد: «همانطور که تعدادی از قضات خاطرنشان کردند، این مسئولیت‌ها تنها با توقف عملیات نظامی در غزه و پایبندی به دستورات دادگاه قابل انجام است».

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز